Naar inhoud

NAH Café 12 mei in Groenlo

Het NAH Café dat voorheen alleen georganiseerd werd in Winterswijk, rouleert vanaf nu tussen drie gemeenten. In de plaatsen Winterswijk, Aalten en Groenlo zijn drie NAH Cafés per jaar. Op deze manier kunnen mensen met niet aangeboren hersenletsel elkaar op verschillende locaties vaker en op een andere manier gaan ontmoeten. 

U bent op zaterdag 12 mei van harte uitgenodigd voor het eerstvolgende NAH Café in de Mattelier in Groenlo. Het thema voor dit NAH Café is omgaan met onbegrip. Onbegrip over NAH komt u allemaal tegen, bij familie, vrienden, bekenden en wellicht uw werkgever. Er is simpelweg nog te weinig over NAH bekend en vaak ziet men NAH niet aan de buitenkant. Vooral de onzichtbare gevolgen voortvloeiend uit NAH worden vaak niet begrepen. Samen denken we na over wat u tegenkomt en hoe u hiermee om kunt gaan. We wisselen ervaringen en tips uit.

Praktische informatie

De Mattelier heeft een rustige ruimte voor ons gereserveerd en heeft achter en aan de zijkant van het gebouw voldoende parkeerruimte en is goed toegankelijk voor mindervaliden. 
Tijd: 10.00 tot 12.00 uur
Adres: Mattelierstraat 19, 7141 BP Groenlo
Kosten: Deelname is gratis. Voor € 2,50 kunt u een munt kopen voor twee kopjes koffie of thee. 

 Terug naar het nieuwsoverzicht