Naar inhoud

Over MEE

MEE Oost werkt samen met gemeenten en welzijns- en zorgorganisaties in haar regio om er voor te zorgen dat kwetsbare burgers mee kunnen (blijven) doen in de maatschappij. Dit doet MEE door deel te nemen in buurt- en wijkteams

Ons werkgebied omvat gemeenten in Oost-Gelderland en Oost-Twente, te weten: de acht Achterhoekse gemeenten, De Liemers, Zutphen, Lochem, Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Tubbergen, Dinkelland, Losser, Borne, Hof van Twente en Haaksbergen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEE deelt haar kennis rondom mensen met een beperking via de online kenniscommunity 'Deelmee' en verzorgt diensten en producten voor professionals waarmee de kwetsbare burger ondersteund wordt.

Met MEE College biedt MEE praktijkgerichte online en offline opleidingen voor professionals in het sociale domein. Maar ook voor organisaties en een ieder die in zijn of haar werkveld te maken krijgt met mensen met een beperking. 

Contact
Voor vragen, neem gerust contact op via 0314 34 42 24 of stel jouw vraag via ons contactformulier. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Wij proberen uw bericht dezelfde dag nog te beantwoorden. Lukt niet dat, dan ontvangt u een dag later een reactie.