Naar inhoud

Participatieprijs

In de gemeenten Lochem en Zutphen wordt jaarlijks de DoeMEE Award uitgereikt; een prijs voor personen en organisaties die zich in de gemeente Zutphen of Lochem op bijzondere wijze inzetten voor een samenleving waarin ook mensen met een beperking, een chronische ziekte of een afstand tot de arbeidsmarkt optimaal mee kunnen doen. De DoeMEE Award is een initiatief van MEE Oost, de gemeente Zutphen en de gemeente Lochem. 

De DoeMEE Award waardeert de initiatieven van personen, instellingen en bedrijven die zich op succesvolle wijze hebben ingezet om mensen met bijvoorbeeld een beperking of chronische ziekte naar vermogen te laten meedoen in de samenleving. Met hun enthousiasme maken zij het verschil; door op zoek te gaan naar de mogelijkheden en niet te blijven denken in beperkingen. In 2016 wonnen de Gerben te Hennepe en Zilt-Bikes de DoeMEE Award. Al het belangrijke werk dat zij - en alle genomineerden in 2016 - doen is samengevat in een brochure

DoeMEE Award 2017
De DoeMEE Award 2017 wordt begin volgend jaar uitgereikt. Kent u iemand of een organisatie in de gemeente Lochem of Zutphen die de DoeMEE Award verdient? Klik hier en nomineer dit initiatief dan vóór 24 november. Alle nominaties worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit professionals,  wethouders én de winnaars van de DoeMEE Award 2016.