Training Geldzaken op orde voor jongeren in Zutphen

Vanaf je 18e ben je opeens zelf verantwoordelijk voor een heleboel financiële zaken. Denk aan je zorgverzekering, DUO en telefoonkosten. Niet méér geld uitgeven dan op je rekening staat, is soms best een uitdaging. Om meer grip te krijgen op jouw geldzaken, kun je in Zutphen de training ‘Geldzaken op orde’ volgen. Deze training wordt georganiseerd door MEE Oost, in samenwerking met de gemeente Zutphen.

De training ‘Geldzaken op orde’ is erop gericht Financieel Fit te worden. Dit betekent dat je iedere maand je vaste uitgaven kunt betalen én genoeg geld overhoudt om van te leven. Zo voorkom je dat er schulden ontstaan. Tijdens de training komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals inzicht in inkomsten en uitgaven, welke regelingen zijn er en hoe kun je verleidingen weerstaan. Met de tips en het stappenplan krijg je meer grip op jouw geldzaken. En houd je straks misschien geld over om uit te gaan of te sparen voor iets wat je graag wil hebben. Lijkt dat je wel wat? Geef je dan nu op voor de training!

Aanmelden
Iedereen die tussen de 18 en 24 jaar oud is, in Zutphen woont en zijn/haar financiële zaken zelf goed wil regelen, kan zich aanmelden voor deze training. Deelname is gratis. Aanmelden kan bij Maaike Greeuw van MEE Oost via m.greeuw@mee-oost.nl of 06 – 57 97 44 10. Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 10) wordt de training georganiseerd.

Contact