Reismaatjes gezocht voor deelnemers MEE op Weg

Word vrijwilliger van MEE op Weg

MEE Oost is voor de regio Doesburg, ‘s Heerenberg en Doetinchem op zoek naar enthousiaste, betrokken vrijwilligers voor het vervoersproject MEE op Weg. In dit vervoersproject oefenen deelnemers de route naar school, werk of sportclub samen met een Reismaatje. Dat kan op de fiets, met het openbaar vervoer of lopend.

Zelfstandig reizen geeft mensen met een beperking vrijheid. Vrijheid om eigen keuzes te maken. Vrijheid om mee te doen in de samenleving. Vrijheid om niet afhankelijk te zijn van speciaal vervoer. Het project MEE op Weg is daarom meer dan alleen leren reizen van a naar b. Het is een manier om zelfvertrouwen te krijgen. Om te ontdekken dat er zo veel is dat wél kan.

Wie helpt onze deelnemers op weg?
Voor twee deelnemers die zelfstandig willen leren reizen met de fiets en het openbaar vervoer zijn wij op zoek naar enthousiaste reismaatjes:

  • Voor een jongen van 16 jaar zoeken wij iemand die hem wil helpen zelfstandig te leren reizen met het OV vanuit zijn woonplaats ‘s Heerenberg naar school in Doetinchem.
  • Twee jongens (12 jaar en 13 jaar) willen zelfstandig leren fietsen vanuit Doesburg naar Doetinchem. Wij zoeken 2 reismaatjes.

Ben je 18 jaar of ouder en vind je het leuk om een ander te helpen? Neem voor informatie of aanmelding vrijblijvend contact op met Sabine Hollak via tel: 06 – 30 99 83 55 of e-mail: s.hollak@meeijsseloevers.nl.

Meer informatie over MEE op Weg en Reismaatjes.

Contact