NAH café Zutphen - MEE Oost
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

NAH café Zutphen

8 februari - 10:00 - 12:00

MEE Oost organiseert zaterdag 8 februari a.s. een bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners. Belangstellenden zijn welkom bij het NAH Café Zutphen bij Sutfene aan de Coehoornsingel 3.

Jaarlijks zijn er meer dan 100.000 mensen die worden geconfronteerd met de gevolgen van hersenletsel. Dat kan worden veroorzaakt door een ongeluk, hersenbloeding, tumor in de hersenen maar ook door een ongelukkige val en vele andere oorzaken. Om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, organiseert MEE Oost een aantal keer per jaar een NAH Café. Dit is een ontmoetingsplek voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Er worden ervaringen en tips uitgewisseld. Een belangrijke functie van het NAH Café is het vergroten van het sociale netwerk van de deelnemers.

Thema
Het NAH atelier Zutphen is een dagbesteding van Siza. Hier is de afgelopen maanden hard gewerkt aan schilderijen over Historisch Holland. Ook een deelnemer van het NAH café heeft hieraan meegewerkt. In dit NAH café komen enkele kunstenaars hun werk laten zien en hierover vertellen. Het NAH atelier zal zich presenteren en er is veel ruimte om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Deelnemen
Mensen met niet-aangeboren hersenletsel, woonachtig in Zutphen en Lochem, zijn zaterdag 8 februari 2020 van harte welkom om 10.00 uur bij Sutfene, Coehoornsingel 3 in Zutphen. Ook partners / familieleden zijn van harte welkom. Om 12.00 uur sluiten we af. Toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden en informatie
Voor aanmelden en meer informatie over het NAH Café kunt u contact opnemen met consulent Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via T 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl.

Details

Datum:
8 februari
Tijd:
10:00 - 12:00

Organisator

Locatie

Contact