NAH café Lochem/Zutphen - MEE Oost
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

NAH café Lochem/Zutphen

7 december - 10:00 - 12:00

MEE Oost organiseert zaterdag 7 december a.s. een bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners. Belangstellenden zijn welkom bij het NAH Café bij Sutfene aan de Coehoornsingel 3 in Zutphen.

Thema
Tijdens het NAH Café op zaterdag 7 december is het thema “Herstel”. We bespreken wat herstel inhoudt voor u en uw naasten, de fasen van het herstelproces en luisteren naar een herstelverhaal van een ervaringsdeskundige. Er is alle ruimte om in gesprek te gaan over uw herstel en wat herstel kan ondersteunen.

Deelnemen
Mensen met niet-aangeboren hersenletsel uit Lochem en Zutphen zijn zaterdag 7 december van harte welkom om 10.00 uur bij Sutfene aan de Coehoornsingel 3 in Zutphen (Let op! het NAH café vindt dit keer niet plaats in Lochem!) Ook partners / familieleden zijn van harte welkom. Om 12.00 uur sluiten we af. Toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden en informatie
Voor aanmelden en meer informatie over het NAH Café kunt u contact opnemen met consulent Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via T 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl.

Details

Datum:
7 december
Tijd:
10:00 - 12:00

Organisator

Locatie

Contact