NAH café Zutphen - MEE Oost
Laden Evenementen

« All Events

NAH café Zutphen

17 oktober - 10:00 - 12:00

MEE Oost organiseert zaterdag 17 oktober a.s. een bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners. Belangstellenden zijn welkom bij het NAH Café Zutphen bij Sutfene aan de Coehoornsingel 3.

Jaarlijks zijn er meer dan 100.000 mensen die worden geconfronteerd met de gevolgen van hersenletsel. Dat kan worden veroorzaakt door een ongeluk, hersenbloeding, tumor in de hersenen maar ook door een ongelukkige val en vele andere oorzaken. Om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, organiseert MEE Oost een aantal keer per jaar een NAH Café. Dit is een ontmoetingsplek voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Er worden ervaringen en tips uitgewisseld. Een belangrijke functie van het NAH Café is het vergroten van het sociale netwerk van de deelnemers.

Thema
Meer informatie over  het thema van de bijeenkomst volgt binnenkort.

Deelnemen
Mensen met niet-aangeboren hersenletsel, woonachtig in Zutphen en Lochem, zijn zaterdag 17 oktober 2020 van harte welkom om 10.00 uur bij Sutfene, Coehoornsingel 3 in Zutphen. Ook partners / familieleden zijn van harte welkom. Om 12.00 uur sluiten we af. Toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden en informatie
Voor aanmelden en meer informatie over het NAH Café kunt u contact opnemen met consulent Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via T 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl.

Details

Datum:
17 oktober
Tijd:
10:00 - 12:00

Organisator

Locatie

Contact