NAH Café Winterswijk (geannuleerd) - MEE Oost
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

NAH Café Winterswijk (geannuleerd)

21 maart - 10:00 - 12:00

| Gratis

In verband met het coronavirus gaat het NAH-café van 21 maart in Winterswijk niet door. Meer informatie over dit besluit kunt u hier lezen

MEE Oost organiseert zaterdag 21 maart een bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners. Belangstellenden zijn welkom bij het NAH Café Winterswijk bij de Zonnebrinkkerk in Winterswijk.

Om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, organiseert MEE Oost een aantal keer per jaar een NAH Café. Dit is een ontmoetingsplek voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Er worden ervaringen en tips uitgewisseld. Een belangrijke functie van het NAH Café is het vergroten van het sociale netwerk van de deelnemers.

Thema
Hoe vertel ik mijn omgeving over  mijn NAH? Vaak is dat een grote uitdaging. Artsen en soms een therapeut informeren over de aard van het hersenletsel. Dat betekent niet dat dit begrepen wordt en er begrip is voor uw letsel en klachten. Daarbij is het niet altijd fijn om aandacht te vragen voor het hersenletsel maar vaak wel nodig om niet over grenzen te gaan. Hoe vertelt u uw omgeving over het hersenletsel op een manier die goed voelt, die recht doet aan uzelf en het letsel? Wat helpt hierbij? En hoe reageert u als de ander niets wil horen over het hersenletsel? Er is ruimte om ervaringen te delen en wellicht een tip mee naar huis te nemen.

Deelnemen
Mensen met niet-aangeboren hersenletsel, woonachtig Winterswijk of Aalten, zijn zaterdag 21 maart 2020 van harte welkom om 10.00 uur bij de Zonnebrinkkerk,  Zonnebrink 61 in Winterswijk. Ook partners / familieleden zijn van harte welkom. Om 12.00 uur sluiten we af. Toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie over het NAH Café kunt u contact opnemen met consulent Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via T 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl.

Details

Datum:
21 maart
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Locatie

Contact