NAH Café Groenlo - MEE Oost
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

NAH Café Groenlo

16 november - 10:00 - 12:00

| Gratis

MEE Oost organiseert zaterdag 16 november een bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners. Belangstellenden zijn welkom bij het NAH Café Groenlo bij de Mattelier, Mattelierstraat 19 in Groenlo. 

Jaarlijks zijn er meer dan 100.000 mensen die worden geconfronteerd met de gevolgen van  hersenletsel. Dat kan worden veroorzaakt door een ongeluk, hersenbloeding, tumor in de hersenen maar ook door een ongelukkige val en vele andere oorzaken. Om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, organiseert MEE Oost een aantal keer per jaar een NAH Café. Dit is een ontmoetingsplek voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Er worden ervaringen en tips uitgewisseld. Een belangrijke functie van het NAH Café is het vergroten van het sociale netwerk van de deelnemers.

Thema
Deze keer spreken we met elkaar over veranderde emoties en gedrag na hersenletsel onder de noemer; Het voelt nu anders! We hebben het vaak over de cognitieve gevolgen na NAH. ‘Cognitief’ slaat op de mogelijkheden tot het verwerken van voorstellingen en informatie in de hersenen. Iemand met een niet-aangeboren hersenletsel kan hier problemen mee hebben.
Daarnaast kan de beleving van emoties zijn veranderd, dieper of intenser zijn geworden of niet meer gedeeld worden met de omgeving. Samen denken we hierover na en bespreken we hoe u en uw omgeving hiermee om kunnen gaan.

Deelnemen
Mensen met niet-aangeboren hersenletsel, woonachtig Winterswijk, Groenlo of Aalten, zijn zaterdag 16 november van harte welkom om 10.00 uur bij de Mattelier,  Mattelierstraat 19 in Groenlo. Ook partners / familieleden zijn van harte welkom. Om 12.00 uur sluiten we af. Toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie over het NAH Café kunt u contact opnemen met consulent Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via T 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl.

Details

Datum:
16 november
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Contact