NAH Café Groenlo - MEE Oost
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

NAH Café Groenlo

8 juni - 10:00 - 12:00

| Gratis

MEE Oost organiseert zaterdag 8 juni een bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners. Belangstellenden zijn welkom bij het NAH Café Groenlo bij de Mattelier, Mattelierstraat 19 in Groenlo. 

Jaarlijks zijn er meer dan 100.000 mensen die worden geconfronteerd met de gevolgen van  hersenletsel. Dat kan worden veroorzaakt door een ongeluk, hersenbloeding, tumor in de hersenen maar ook door een ongelukkige val en vele andere oorzaken. Om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, organiseert MEE Oost een aantal keer per jaar een NAH Café. Dit is een ontmoetingsplek voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Er worden ervaringen en tips uitgewisseld. Een belangrijke functie van het NAH Café is het vergroten van het sociale netwerk van de deelnemers.

Thema
Het thema van deze bijeenkomst is “Vakantie”. Niet iedereen met NAH kan of gaat met vakantie. Anderen gaan wel op vakantie maar met enkele aanpassingen in het programma of de bestemming. Misschien ziet u op tegen een lange, warme zomerperiode waarin veel mensen in uw omgeving weg gaan?

In dit NAH café is ruimte om te bespreken hoe u de zomerperiode zo goed mogelijk kan invullen. Misschien wilt u wel weer eens proberen om op vakantie te gaan? Wat is dan handig om rekening mee te houden? Het NAH café biedt u tips en adviezen van ervaringsdeskundigen en ruimte om al uw vragen te stellen over vakantie!

Deelnemen
Mensen met niet-aangeboren hersenletsel, woonachtig Winterswijk, Groenlo of Aalten, zijn zaterdag 8 juni van harte welkom om 10.00 uur bij de Mattelier,  Mattelierstraat 19 in Groenlo. Ook partners / familieleden zijn van harte welkom. Om 12.00 uur sluiten we af. Toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie over het NAH Café kunt u contact opnemen met consulent Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via T 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl.

Details

Datum:
8 juni
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Contact