Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

NAH Café De Liemers

16 oktober - 19:30 - 21:30

| Gratis

MEE Oost organiseert dinsdag 16 oktober a.s. een bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners. Belangstellenden zijn welkom bij het NAH Café De Liemers in Zevenaar aan de Hooge Bongert 3 (locatie Caleidoz).

Jaarlijks zijn er meer dan 100.000 mensen die worden geconfronteerd met de gevolgen van  hersenletsel. Dat kan worden veroorzaakt door een ongeluk, hersenbloeding, tumor in de hersenen maar ook door een ongelukkige val en vele andere oorzaken. Om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, organiseert MEE Oost een aantal keer per jaar een NAH Café. Dit is een ontmoetingsplek voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Er worden ervaringen en tips uitgewisseld. Een belangrijke functie van het NAH Café is het vergroten van het sociale netwerk van de deelnemers.

Thema
Tijdens het NAH Café op dinsdag 16 oktober staat de beleving van uw niet-aangeboren hersenletsel (NAH) door de omgeving centraal. U zult vast merken dat uw omgeving soms moeite heeft met u en de gevolgen van uw hersenletsel. Wat merkt u hiervan en hoe gaat u hiermee om? Kunt u zich nog aanpassen aan uw partner, gezin of mantelzorger of moet de omgeving zich steeds aan u aanpassen? En welke dingen gaan er nog goed, waar kunt u samen nog wel van genieten? Misschien met een kleine aanpassing. Wellicht krijgt u nieuwe ideeën door dit NAH Café om anders met de gevolgen van uw hersenletsel om te gaan en samen op een andere manier te gaan genieten.

Deze bijeenkomst is extra interessant voor uw naasten. Die gaan met elkaar in gesprek over het omgaan met de naaste met hersenletsel. Wat komen zij tegen? Welke aanpassingen moeten zij doen nu de naaste veranderd is? Er is veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en tips met elkaar.

Deelnemen
Mensen met niet-aangeboren hersenletsel, woonachtig in de Liemers, zijn dinsdag 16 oktober van harte welkom om 19.30 uur bij Caleidoz, De Hooge Bongert 3 in Zevenaar. Ook partners / familieleden zijn van harte welkom. Om 21.30 uur sluiten we de avond af. Toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie over het NAH Café kunt u contact opnemen met consulent Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via T 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl.

Details

Datum:
16 oktober
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Contact