Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

NAH café De Liemers

15 september 2020 - 19:30 - 21:30

| Gratis

MEE Oost organiseert op dinsdag 15 september a.s. een bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners. Belangstellenden zijn welkom bij het NAH Café De Liemers in Zevenaar aan de Hooge Bongert 3.

Thema
Niet rennen maar plannen! Dit is een behandelprogramma van revalidatiecentrum de Hoogstraat in Utrecht. In dit behandelprogramma komen vermoeidheid, mentaal tempo, geheugen en planning aan bod. We bespreken wat dit programma kan bieden, hoe het thuis te gebruiken en de mogelijke aanschaf. Natuurlijk is er ruimte om ervaringen en tips te delen over de thema’s vermoeidheid, mentaal tempo, geheugen en plannen!

Aanmelden
Er kunnen 15 mensen deelnemen, dan is er voldoende ruimte om genoeg afstand te houden voor een coronaproof NAH café. Dus wilt u meedoen? Laat het weten via; m.vandieren@mee-oost.nl. Bent u lichamelijk kwetsbaar of voelt u zich niet fit dan blijft het dringende advies om thuis te blijven.

Deelnemen
Mensen met niet-aangeboren hersenletsel, woonachtig in de Liemers, zijn na opgave via e-mail,15 september 2020 van harte welkom om 19.30 uur bij De Hooge Bongert 3 in Zevenaar. Ook partners / familieleden zijn van harte welkom. Om 21.30 uur sluiten we de avond af. Toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie over het NAH Café kunt u contact opnemen met consulent Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via T 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl .

Details

Datum:
15 september 2020
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis

Organisator

Locatie

Contact