NAH café De Liemers - MEE Oost
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

NAH café De Liemers

16 april - 19:30 - 21:30

| Gratis

MEE Oost organiseert op dinsdag 16 april a.s. een bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners. Belangstellenden zijn welkom bij het NAH Café De Liemers in Zevenaar aan de Hooge Bongert 3.

Jaarlijks zijn er meer dan 100.000 mensen die worden geconfronteerd met de gevolgen van hersenletsel. Dat kan worden veroorzaakt door een ongeluk, hersenbloeding, tumor in de hersenen maar ook door een ongelukkige val en vele andere oorzaken. Om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, organiseert MEE Oost een aantal keer per jaar een NAH Café. Dit is een ontmoetingsplek voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Er worden ervaringen en tips uitgewisseld. Een belangrijke functie van het NAH Café is het vergroten van het sociale netwerk van de deelnemers.

Thema
Tijdens het NAH Café op 16 april komt Barry Janssen van PSHVelp deze keer over voeding vertellen, voeding voor de hersenen welteverstaan! Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op wat een gezonde voedingsbasis is en waarom het hebben van gezonde basis belangrijk is. Hierin wordt aandacht besteed aan vermoeidheid en het opvangen van (mentale) vermoeidheid door voeding. Met voorbeelden worden praktische tips gegeven om op een makkelijke manier tot een gezonde voedingsbasis te komen als dat nodig is.

Het volgende NAH café staat gepland op 11 juni, dan komt Barry vertellen over Mindfulness en hoe we met aandacht kunnen leven. Na de zomer komen we bij elkaar op 17 september en 15 oktober en 17 december.

Deelnemen
Mensen met niet-aangeboren hersenletsel, woonachtig in de Liemers, zijn 16 april van harte welkom om 19.30 uur bij De Hooge Bongert 3 in Zevenaar. Ook partners / familieleden zijn van harte welkom. Om 21.30 uur sluiten we de avond af. Toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie over het NAH Café kunt u contact opnemen met consulent Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via T 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl .

Details

Datum:
16 april
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis

Organisator

Locatie

Contact