info@meeoost.nl 0314 344 224
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

NAH Café Aalten

12 december 2020 - 10:00 - 12:00

| Gratis

MEE Oost organiseert zaterdag 12 december een NAH Café in de Zuiderkerk in Aalten voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners.  Er geldt een maximaal aantal deelnemers van 15 personen. Zo kunnen we 1,5 meter afstand houden voor een corona proof NAH Café.

Thema

NAH heb je nooit alleen, dit is de realiteit. Ook familie en bekenden ervaren dat er wat veranderd is door hersenletsel. Dat niet iedereen zich aanpast aan jouw veranderingen en mogelijke beperkingen ervaar je dagelijks. Sommige bekenden gaan nog steeds uit van jouw oude mogelijkheden. Hier heeft iedereen met NAH min of meer mee te maken en de vraag is, hoe ga je hiermee om? Hoe vertel je je omgeving over je NAH?

Deelnemen

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel woonachtig in Winterswijk of Aalten, zijn zaterdag 12 december 2020 van harte welkom. Er geldt een maximaal aantal deelnemers van 15 mensen. Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via m.vandieren@mee-oost.nl.

Informatie

We starten om 10.00 uur in de Zuiderkerk, Ludgerstraat 64 in Aalten. Om 12.00 uur sluiten we af. Toegang is gratis. Het is de bedoeling dat je bij binnenkomst en vertrek een mondkapje draagt.

Blijf thuis bij verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of bij plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping). Ook als je lichamelijk kwetsbaar bent adviseren we je niet deel te nemen aan het NAH Café.

Voor meer informatie over het NAH Café kun je contact opnemen met consulent Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via T 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl.

Details

Datum:
12 december 2020
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Locatie

Contact