NAH Café Aalten - online - MEE Oost
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

NAH Café Aalten – online

16 mei - 10:00 - 12:00

| Gratis

In verband met het coronavirus vinden de NAH Cafés momenteel online plaats. Heeft u zich al eerder aangemeld? Dan wordt u via e-mail op de hoogte gebracht. Heeft u zich nog niet aangemeld, maar wilt u wel meedoen? Dan kunt u contact opnemen met consulent Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl

Om mee te doen heeft u een computer, laptop, tablet of telefoon nodig met beeld/camera en geluid/microfoon. Meer informatie volgt na aanmelding.

Het thema van dit online NAH Café is ‘Tips waarmee je verder kunt met NAH’! We bespreken met elkaar wat je nog wel kunt met NAH en hoe je op zoek kan gaan naar je mogelijkheden. De situatie waarin we zitten met de Corona quarantaine krijgt hierin natuurlijk ook een plaats. Hoe vind je dan een geschikte invulling van je tijd? En hoe kan je nog wat betekenen voor je familie en omgeving? Hierover kunnen we met elkaar van gedachten wisselen waarbij we ervan uitgaan dat er voor iedereen nog mogelijkheden zijn na NAH! We hopen elkaar digitaal te ontmoeten op 16 mei! Mocht het niet lukken om contact te krijgen via Microsoft Teams, neem dan telefonisch contact op met Meike van Dieren. Zij zit vanaf 9.45 uur klaar om technische ondersteuning te bieden.

Deelnemen
Mensen met niet-aangeboren hersenletsel, woonachtig in Winterswijk of Aalten, zijn zaterdag 16 mei 2020 van harte welkom bij het online NAH Café om 10.00 uur. Ook partners / familieleden zijn van harte welkom.

Voor meer informatie over het NAH Café kunt u contact opnemen met consulent Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl.

Details

Datum:
16 mei
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Locatie

Contact