Bijeenkomst over 'Intimiteit' voor naasten van mensen met NAH - MEE Oost
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Bijeenkomst over ‘Intimiteit’ voor naasten van mensen met NAH

18 november - 20:00 - 22:00

| Gratis

Maandagavond 18 november is er in het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem een bijeenkomst over ‘Intimiteit’ voor naasten van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). De bijeenkomst vindt van 20.00 tot 22.00 uur plaats in het Auditorium van het Slingeland Ziekenhuis. Aanmelden kan tot vrijdag 15 november via 06 – 51 19 12 53 of m.reijntjes@sensire.nl

Tijdens deze bijeenkomst zullen we het hebben over de invloed van NAH op intimiteit en seksualiteit. We gaan onder andere in op de veranderingen die kunnen optreden na NAH; de lichamelijke en psychische gevolgen, maar ook de veranderende omgang en rollen die kunnen ontstaan tussen partners na het letsel. Na deze avond weet u ook wat u kunt doen en waar u terecht kunt indien extra ondersteuning gewenst is. Het zal vooral een informatieve avond zijn. U hoeft zelf niks te delen als u daar geen behoefte aan heeft. Voor de mensen die dat wel willen, is daar aan het eind van de avond ruimte voor.

Jessica van Dongen, ambulant begeleider bij ‘Professionals in NAH’ zal de avond verzorgen. Zij heeft in 2017 de post-hbo seksuologie voltooid en heeft de aantekening NVVS behaald.

Met nadruk willen we u vragen om u alleen aan te melden als u een naaste bent van iemand met NAH. Deze avond is niet bestemd voor professionals of getroffenen zelf.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Sensire, Siza, Zozijn Op Pad, VIT hulp bij mantelzorg, Professionals in NAH, Helpgewoon NAH, MEE Oost en het Slingeland Ziekenhuis.

Details

Datum:
18 november
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Contact