NAH café De Liemers - MEE Oost
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

NAH café De Liemers

15 oktober - 19:30 - 21:30

| Gratis

MEE Oost organiseert op dinsdag 15 oktober a.s. een bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners. Belangstellenden zijn welkom bij het NAH Café De Liemers in Zevenaar aan de Hooge Bongert 3.

Jaarlijks zijn er meer dan 100.000 mensen die worden geconfronteerd met de gevolgen van hersenletsel. Dat kan worden veroorzaakt door een ongeluk, hersenbloeding, tumor in de hersenen maar ook door een ongelukkige val en vele andere oorzaken. Om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, organiseert MEE Oost een aantal keer per jaar een NAH Café. Dit is een ontmoetingsplek voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Er worden ervaringen en tips uitgewisseld. Een belangrijke functie van het NAH Café is het vergroten van het sociale netwerk van de deelnemers.

Thema
Het thema van deze bijeenkomst is “Slapen”. Veel mensen hebben problemen met slapen. Zij kunnen maar moeilijk in slaap komen, worden ‘s nachts vaak wakker of dromen heel veel. De volgende ochtend staan zij moe op, terwijl goed uitgerust zijn voor mensen met NAH juist zo belangrijk is! We krijgen een Workshop over slapen van Lia Timmer (http://www.xalia.nl/gezondheidszorg/). Hierin is aandacht voor:

  • Slapen en ontspanning
  • Beter in en -doorslapen (emoties en piekeren)
  • Wat gebeurd er als je slaapt?
  • Ontspanningsoefening
  • Wat zijn dromen? Inspiratie en motivatie
  • Hoe kan ontspanning je ondersteunen overdag?
  • Vragen en adviezen over gezond slapen en dromen

Er is ruimte voor al uw vragen over slapen en dromen. U bent van harte welkom! Ik hoop u te ontmoeten op 15 oktober bij het NAH café in Zevenaar! U bent van harte welkom!

Deelnemen
Mensen met niet-aangeboren hersenletsel, woonachtig in de Liemers, zijn 15 oktober van harte welkom om 19.30 uur bij De Hooge Bongert 3 in Zevenaar. Ook partners / familieleden zijn van harte welkom. Om 21.30 uur sluiten we de avond af. Toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie over het NAH Café kunt u contact opnemen met consulent Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via T 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl .

Details

Datum:
15 oktober
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis

Organisator

Locatie

Contact